Afshin Ellian – De beschamende tuchtiging van Ayaan

in Nieuws door
Leestijd: 2 minuten
Helaas leven wij in een tijd waarin de Islaam onder een vergrootglas ligt en dat de media mensen met een discutabele achtergrond graag een podium geven, dit omdat zgn. als ervaringsdeskundig worden gezien omdat zij uit een Islamitisch land komen of een zgn. moslim achtergrond hebben. Deze mensen worden door de nietsvermoedende kijkers gezien als experts en mensen die weten waarover zij praten.

De Afshin Ellian serie – Deel 2

De beschamende tuchtiging van Ayaan bij DWDD

In de Naam van Allaah, de Meest Barmhartige, en verder,

Helaas leven wij in een tijd waarin de Islaam onder een vergrootglas ligt en dat de media mensen met een discutabele achtergrond graag een podium geven, dit omdat zgn. als ervaringsdeskundig worden gezien omdat zij uit een Islamitisch land komen of een zgn. moslim achtergrond hebben. Deze mensen worden door de nietsvermoedende kijkers gezien als experts en mensen die weten waarover zij praten.

Mensen als Afshin zien wij steeds vooringenomen spreken over de Islaam en op alle mogelijke-, vaak onwetenschappelijke-, wijze afgeven op de Religie die hij zo graag wil aanvallen. De laatste tijd gebruikt hij zijn columns in Elsevier, en zijn twitter account, als podium om zijn niet aflatende haat jegens moslims en de Islaam te botvieren.

Helaas zien media en de gewone lezer Elian als een persoon die vanuit ervaring kan meepraten over de Islaam, terwijl Elian theologisch zeer zwak onderlegt is en het moet hebben van subjectieve insinuaties- en projectie. Hij maakt aannames en doet beweringen en wil van daaruit de lezers een beeld geven van de Islaam wat objectief gezien niet strookt met de Islaam gezien vanuit haar bron teksten en met de Islaam die beleefd wordt in Islamitische landen, en daarbuiten. Daardoor komt Elian ook steeds met tegenstrijdige uitlatingen…..

In deze serie willen wij kort aantonen wie Afshin werkelijk is en hoe hij mensen manipuleert. Dit aangezien hij zichzelf opwerpt als verdediger van het vrije woord, en dit zeer zeker niet is.

Daarna zullen wij, als Allaah het Wil, een aantal van zijn schreeuwerige- en hysterische artikelen analytisch onder de loep nemen. Er zal blijken dat het niets meer- en minder is dan het willen uitbuiten van de situatie en dat deze slang een geboren leugenaar is.

Deel 2 : De beschamende tuchtiging van Ayaan bij DWDD

Lees het hier : Klik

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*