Nederlandse militair bombardeert kinderen als dat de opdracht is

in Nieuws door
Leestijd: < 1 minuut

Een uitzending van de BNR van 21 juli jongstleden geeft een aardig beeld weer van de empathie in Nederland voor het bombarderen van onschuldige burgers om het doel te bereiken. Hemmers interviewt Coen Verbraak die Nederlandse militairen heeft geïnterviewd en tijdens het gesprek spreekt Coen over piloten die de opdracht krijgen om een dorp te bombarderen, en hij vroeg hen wat als jullie kinderen beneden zien rondlopen voeren jullie dan alsnog de opdracht uit? Het antwoord was, ‘ja uiteindelijk is dat gewoon de opdracht‘. ?!

Vervolgens kort daarna geeft Hemmers aan dat hij een keer een Nederlandse F-16 piloot had gesproken die bombardementen uitvoerde in Afghanistan. Hemmers vroeg de piloot of hij besefte wat zijn bommen aanrichten beneden op de grond? Waarop de piloot zei “BOEM!” vervolgens konden Hemmers en Coen hartelijk lachen om het antwoord…

En dan vraagt men zich af hoe het toch mogelijk is dat er moslims zijn die radicaliseren? En waarom hebben ze toch zo een hekel aan ons daar in het Midden-oosten…

Tags:

2 Comments

  1. Klopt, helemaal gelijk. Hypocritie op zijn hoogtepunt.

    Net als of je iemamd een klap geeft en dan klap terug krijgt en dan verbaast bent dat je geslagen ben. Dat is de mindset van het westen. Altijd die hypocriete verondwaardiging.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*