Trump bezit nog geen zandkorrel van al-Quds…

in Manhaj door
Leestijd: 2 minuten

Ash-Shaykh Sulaymaan ar-Roehaylie, leraar in de Moskee van de Profeet – sallallaahoe alayhie wa sallam – en docent voor hoger onderwijs op de Islamitische Universiteit in Medinah zei :

“Als het gaat om al-Quds dan bezit Trump daar totaal niks van, zelfs niet een zandkorrel ervan. Dus aan zijn erkenning wordt geen waarde gegeven. Integendeel het is enkel een vermeerdering in de annexatie van onze Quds, en tot ons behoort het!

En het is verplicht voor één ieder om te werken aan de terugkeer ervan d.m.v. het hebben van Taqwa voor Allaah, en het bewerkstelligen van de Tawhied,  en het uitnodigen ernaar. En om te streven naar datgene wat de landen van de moslims versterkt en om datgene te vermijden wat het verzwakt.

En het is aan de leiders om alles te doen wat mogelijk is om het terug te laten keren (in de handen vd moslims), met wijsheid, verstand, vastberadenheid en overleg.

En wat verplicht is voor ons bij dit soort zaken, is om zorg te dragen voor datgene wat het in de praktijk brengen van onze religie versterkt, en om onze rijen te verenigen op at-Tawhied en as-Sunnah. En om voorzichtig te zijn met het loslaten van onze tongen met beschuldigingen en met het spreken zonder na te denken en met het handelen zonder wijsheid.

En het is verplicht om elke zaak terug te brengen naar de geschikte personen. En om geen gehoor te geven aan degenen die de intense gebeurtenissen gebruiken om hun valse doelen te bewerkstelligen in het vernietigen van de Sunnitische landen en het vertrouwen tussen hen te verzwakken.

Bron : Twitter account van de Shaykh – https://twitter.com/solyman24/status/938736392196247552

Vertaling : Aboe Hudayfa Musa ibn Yusuf al-Indonesi

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*