Het Bijstaan van de Depressieve tegen de Listen van de Duivel – AUDIO deel 1

in Tazkiyyah door
Leestijd: < 1 minuut

In deze tijden horen we vaak over het fenomeen van depressies, men voelt zich niet gelukkig, zit niet lekker in zijn vel. En soms kan men zelf niet eens verklaring vinden voor deze gevoelens. Het zijn deze mensen die een gemakkelijk prooi zijn voor de vervloekte Shaytaan die met zijn listen de mensen probeert te leiden van het Licht naar het Duister. Wat is de oplossing? Hoe beschermt de moslim zich tegen deze gevoelens en hoe bestrijdt hij de Shaytaan en zijn listen? In deze lessen zullen wij het prachtige boek van Ibn al-Qayyim gaan behandelen welke de prachtige naam draagt “Ighaathatoe l-Lahfaan min Masaayid as-Shaytaan – Het Bijstaan van de Depressieve tegen de Listen van de Duivel”

Ighaathatoe l-Lahfaan min Masaayid as-Shaytaan 

– Het Bijstaan van de Depressieve tegen de Listen van de Duivel –

Ibnoe Qayyim al-Jawziyyah

deel 1

 

Spreker Aboe Hudayfa Musa ibn Yusuf al-Indonesie

2 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*