Duistere Connecties: Onthullingen over Epstein, Mossad, en de Strijd van Palestina”

in Actualiteiten door
Leestijd: 2 minuten

 

In een onlangs opgedoken Twitter-thread wordt een complex web van verbanden ontrafeld tussen de geopenbaarde documenten van Jeffrey Epstein en de oorlog in Gaza. Deze situatie wordt nog ingewikkelder door Israëls juridische strijd, waarbij het land door Zuid-Afrika wordt aangeklaagd voor genocide.

Een intrigerende, doch niet verrassende, wending in dit verhaal is de keuze van Netanyahu om Alan Dershowitz, met zijn beladen verleden, in te zetten als verdediger van Israël. Dershowitz, die eerder Epstein verdedigde en betrokken was bij het regelen van een gunstige deal voor hem, is een controversiële figuur. Hij wordt niet alleen gelinkt aan Epstein’s beruchte cliëntenlijst, maar heeft ook publicaties op zijn naam staan die het zionisme en zelfs de etnische zuivering van Palestijnen verdedigen. Deze stellingnames hebben hem tegenover academici zoals Norman Finkelstein geplaatst, die hem in een debat vernietigde en bewees dat deze advocaat van de duivel zich schuldig had gemaakt aan plagiaat en vervalsing. 

 

Ook wordt Dershowitz genoemd in de Epstein-cliëntenlijst en is hij beschuldigd van seksuele relaties met minderjarigen, dit zet zijn opiniestuk in de LA Times uit ’97 in een héél ander daglicht…

Een andere opvallende naam in de Epstein-documenten is die van de voormalige Israëlische premier Ehud Barak, gezien bij Epstein’s herenhuis in 2016. Dit roept vragen op over de mogelijke betrokkenheid van Israëlische topfiguren bij de Epstein-affaire. De thread vestigt ook de aandacht op de vermeende banden tussen de Israëlische inlichtingendienst Mossad en verschillende sleutelfiguren, waaronder de Britse oligarch Robert Maxwell, vader van Ghislaine Maxwell, en Jean-Luc Brunel, een modelscout en bekende van Epstein.

Centraal in deze beschuldigingen staat de bewering dat Epstein en Ghislaine Maxwell mogelijk Mossad-agenten waren, ingezet om belastend materiaal te verzamelen over prominente individuen voor chantage. Het doel zou zijn geweest om Israëls geopolitieke belangen te bevorderen, vooral hun invloed in het Midden-Oosten, ten koste van de Palestijnen en met steun van de Amerikaanse en Britse overheden.

De onthullingen in de thread werpen een nieuw licht op de machtsstructuren in de internationale politiek en de verborgen agenda’s van machtige individuen. De steun aan Palestina in hun strijd voor bevrijding is het innemen van een standpunt tegen de corruptie en machtsspelletjes van de elite.

Moge Allaah de bevrijding van Palestina bespoedigen en gerechtigheid brengen voor de slachtoffers van deze Israëlische schaduwpraktijken.

Abu Hudayfa Musa ibn Yusuf


Zie hier de Twitter thread: https://twitter.com/sathbabii/status/1743089782966669421

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*